Hafta boyunca altı eleme adayının belirlendiği MasterChef Türkiye'de dün gece kırmızı ve mavi takım yedinci eleme adayı olmamak için bireysel mücadele verdi. Bu turda şefler yarışmacılardan 'tuzda balık' istedi. Verilen süre ise tam 45 dakika oldu.

Sürenin ardından yarışmacılar en iyi tuzda balık hazırlamak için zamanla yarıştı. Şeflerin değerlendirmeleri ile potaya girmekten kurtulan isimler; Emre, Ezgi, Kerem, Semih, Ayşe, Yudum ve Nevzat oldu. Diğer yarışmacılar ise ikinci turu oynamak için yeniden tezgah başına geçti.

Gecenin ve haftanın son eleme turunda bu kez şefler yarışmacılardan ada çayı ile yaratıcı tabaklar hazırlamalarını istedi. Ada çayı ürünü ile yaratıcı tabak etabında verilen süre ise tam 45 dakika oldu.

16 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın ilk yarışmacısı kaç puan aldı? 16 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın ilk yarışmacısı kaç puan aldı?

Verilen süre sonunda şefler Hakan, Onur, Akın, Kaan, Beyza, Şirin, Zübeyde'nin tabaklarını değerlendirdi. Üç şefin verdiği kararla finale Kaan ve Akın kaldı. Gecenin sonunda 7. eleme adayı Akın oldu. Böylece MasterChef'te bu haftanın eleme adayları Nigar, Beril, Alper, Muratcan, Eda, Zeynep ve Akın olarak belirlendi.

Yeni bölüm fragmanı izle

Kaynak: Haber Merkezi