TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye’de her bölüm nefes kesiyor!

TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor. Peki, kendilerinden istenen yemekleri, servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılardan hangileri geçer not alacak?

Yarışmada Zeynep, Hakan, Onur, Ümmühan, Deniz ve Çağlar'ın ardından ana kadroya 7. yarışmacı olarak dahil olacak isim iki etaplı finalin ardından belli oldu. Peki 19 Temmuz MasterChef Türkiye 2024 7. önlüğü kim aldı, ana kadroya kim girdi?

19 Temmuz MasterChef ana kadroya kim girdi?

MasterChef Türkiye yeni bölümü ilk etabında şefler yarışmacılardan salçalardan yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi.

İlk etapta yapılan değerlendirmeler sonucunda Yudum, Şirin, Akın, Serhat ve Beril ikinci etaba ismini yazdırmayı başardı.

İkinci etapta ise şefler yarışmacılardan giyoza yapmalarını istedi. Kıran kırana mücadelelere sahne olan ikinci etapta ise yaptığı tabakla rakiplerini geride bırakan Serhat ana kadroya giren 7. yarışmacı oldu.

Masterchef ana kadroda kimler var?

Zeynep

Hakan

Onur

Ümmühan

Deniz

Çağlar

Masterchef'te ana kadroya yedeklerden kimler girdi?

Bera

Zeynep Kızıltan kimdir? Zeynep Kızıltan kimdir?

Huriye

Bartu

Şeyhmus

Kaynak: Haber merkezi