Yaban keçilerinin insanlara alıştığı Tunceli'de uzmanından 'ölümcül' uyarısı Yaban keçilerinin insanlara alıştığı Tunceli'de uzmanından 'ölümcül' uyarısı

Mamak Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte kültür-sanat ve sportif faaliyetlerine hız verdi. Belediye, yaz konserlerinden yaz spor okullarına, atölye çalışmaları, sportif turnuvalar, sergiler, panel, söyleşi, sinema ve tiyatro etkinlikleri ile Mamaklıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Düzenlediği etkinliklerle binlerce kültür ve sanat meraklısını bir araya getiren belediye, Mamak Belediyesi Gitar Kursu kursiyerlerinin konseri ile etkinliklerinin startını veriyor.

Sanatın kalbi Mamak’ta atacak

Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket eden Mamak Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri ile yaza hızlı giriş yaptı. Bu kapsamda belediye, yaz ayları boyunca düzenleyeceği, “Mahallemde Hayat Var”  yaz konserlerinin önümüzdeki günlerde startını veriyor.  Etkinlikler kapsamında belediye, 25 Mayıs Cumartesi günü, Musiki Muallim Mektebi gitar kursu kursiyerlerinin sahne alacağı “Gitar Konseri” ile Mamaklılara müzik dolu bir hafta sonu yaşatacak. Kültür ve sanatın her alanında yer alan Mamak Belediyesi, Haziran ayında da düzenleyeceği yoğun bir etkinlik takvimi ile adından söz ettirmeye devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi