Hande Yener'den hayranlarına 'evlenmeyin' çağrısı Hande Yener'den hayranlarına 'evlenmeyin' çağrısı

Eski manken, 15 yaşındaki kızının telefonunu elinden aldığı için balkona kilitlendiğini öne sürmüştü. Yaşananların ardından çocuk devlet korumasına alınmış, daha sonra ise baba Efe Önbilgin mahkemeye başvurup kızın velayetini talep etmişti. Görülen duruşma sonrası mahkeme kararını verdi. Önbilgin’in talebi doğrultusunda çocuğun velayetinin babasına teslim edilmesi uygun görüldü.

Mahkemeden tedbir istedi

Son olarak eski eş, günlerdir kızı ve kendisi hakkında paylaşım yapan Akkaya için harekete geçti. Sabah’ta yer alan habere göre; Efe Önbilgin bu kararın ardından kızı ile birlikte avukatı aracılığıyla Aile Mahkemesi'ne dilekçe sunarak yeni bir talepte bulundu. Efe Önbilgin ve kızı, Deniz Akkaya'nın kendilerine yönelik sosyal medya hesabı üzerinden açıklamaları sonrası mahkemeden tedbir istedi.

3 ay tedbir kararı verildi

Talebi değerlendiren mahkeme Deniz Akkaya'ya, eski eşi Efe Önbilgin ve kızı adına şiddet mağduruna yönelik olarak 'Tehdit, hakaret, aşağılama veya küçümseme içeren söz ve davranışlarda bulunmaması', 'Korunan kişiyle iletişim aracıyla rahatsız etmemesi için 3 ay tedbir kararı verdi.

Kaynak: Sabah