Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu son hafta maçında İsviçre ekiplerinden Lugano ile karşı karşıya gelecek.  Peki Lugano Beşiktaş maçı hangi kanalda?  Lugano Beşiktaş maçı ne zaman? Detaylar haberimizde...

Lugano-Beşiktaş maçı hangi kanalda? 

EFA Avrupa Konferans Ligi'nde gruptan çıkma ihtimali bulunmayan Beşiktaş, D Grubu'nda yarın İsviçre ekibi Lugano ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

İki takım arasındaki karşılaşma TSİ 23.00'te Letzigrund Stadı'nda oynanacak.

Mücadele EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak.

UEFA konferans ligi d grubu puan durumu

Club Brugge: 14 puan

Bodo/Glimt: 10 puan

Lugano: 4 puan

Beşiktaş: 1 puan.

Avrupa'da 242. maç

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun 6. ve son haftasında yarın deplasmanda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş, Avrupa'da 242. kez sahne alacak.

Siyah-beyazlı futbol takımı, Avrupa kupalarında çıktığı 241 müsabakada 90 galibiyet, 48 beraberlik ve 103 yenilgi yaşadı.

Atalanta - Arsenal maçı izle [CANLI] Atalanta - Arsenal maçı izle [CANLI]

Söz konusu maçlarda 318 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 365 gol gördü.

Beşiktaş'ta eksik çok

Beşiktaş'ta Mert Günok, Omar Colley, Umut Meraş, Arthur Masuaku, Gedson Fernandes, Milot Rashica ve Ante Rebic'in, yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle yarınki karşılaşmada forma giymesi beklenmiyor.

Tedavisi devam eden oyuncuların yanı sıra kadro dışı bırakılan Rachid Ghezzal, Valentin Rosier, Jean Onana, Eric Bailly ve Vincent Aboubakar da Lugano mücadelesinde forma giyemeyecek.

Editör: Halide Tonga