Demet Özdemir ve Birand Tunca, önceki gün akşam saatlerinde Etiler'de objektiflere yansıdı. Birlikte akşam yemeği yiyen arkadaşlar, gazeteciler ile sohbet etti.

Birand ile uzun zamandır görüşemediğini dile getiren Demet Özdemir, "Birand ile yeni bir işe başladık. Uzun zamandır da görüşmüyorduk. Vakit bulduk oturalım dedik. Bu güne nasip oldu." dedi.

Tenis kıyafetlerine benzer bir kıyafet ile görünen Demet Özdemir, "Sizi kortlarda görecek miyiz?" sorusuna "Hayır, tenis gerçekten yapanlara saygı duyuyorum ama o topun bana geliş süresini ben bekleyebileceğimi düşünmüyorum. Hülya Avşar ile karşılıklı oynarım ama yenilmeyi göze alırım yani." diyerek güldü.

Birand Tunca da geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Lucas Torreira ile görüntülenmişti. Bu sohbetin ardından Lucas Torreira eski aşkı Devrim Özkan ile tekrardan barışmıştı.

Konuyla ilgili Tunca, muhabirlerin soruları karşısında, "Lucas arkadaşım, maça da gideceğim. Bence mutlular şu an. Devrim maça da gelecekmiş, şans getirir inşallah diyelim." diyerek güldü.

19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme 19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme

Kaynak: Haber Merkezi