Atalanta - Arsenal maçı izle [CANLI] Atalanta - Arsenal maçı izle [CANLI]

Lara Adra Osmanoğlu kimdir? Lara Adra Osmanoğlu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Lara Adra Osmanoğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Lara Adra Osmanoğlu kimdir? Lara Adra Osmanoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Lara Adra Osmanoğlu’nun biyografisini haberimizde derledik…

Lara Adra Osmanoğlu kimdir?

Lara Adra Osmanoğlu, 1986 yılında Paris’te dünyaya geldi ancak ailesi o sırada Lübnan’daydı. Savaş nedeniyle Fransa’ya dönen Rus asıllı annesi Nadia Bogaievski, doğumun ardından Lübnan’a döndü ancak ülkedeki iç karışıklık onları yeniden Paris’e taşınmaya zorladı. Babası Cemil Adra ise Sultan II. Abdülhamid’in oğlu Şehzade Mehmed Selim’in kızı Nemika Sultan’ın kızı Fatma Fethiye Hanımsultan’ın oğlu.

Lübnan’da yaşadıkları sırada babası Cemil Adra’nın ofisi bombalandı ve aile zor bir süreçten geçti. Bu nedenle Fransa’ya taşındılar. İki yaşından bu yana Fransa’da hayatını sürdüren ve bir Fransız gibi büyüyen Lara Adra, kendisini ‘qautre quart’ isimli Fransız kekine benzetiyor: “Dört malzeme yani tereyağı, süt, şeker ve yoğurt. Ben o kek gibiyim. Fransız, Lübnanlı, Rus ve Türküm.”

Yaşından dolayı sürgünün etkilerini birebir yaşamasa da babaannesi ve babasından dinlediği aile hikayeleri Lara Adra’nın hayatında büyük rol sahibi...

Şaşaalı bir yaşamı olmadığını sık sık dile getiren Lara Adra, sürgüne giden ilk neslin yaşadıklarını dinleyerek büyüdüğü için kendi ayakları üzerinde durmanın kıymetini çok iyi biliyor. Fransa’da ekonomi okuyan ve yüksek lisansını da ABD’de alan genç kadın ardından döndüğü Paris’te bankacı olarak çalışıyor.

Editör: Betül Vural