• DOLAR 32,55 %0.09
  • EURO 35,27 %0.36
  • ALTIN 2.470,73 %0.30
  • BİST100 10.682 %2.26
  • BITCOIN 58.800 %-5.01
  • ETHERIUM 3.227 %-5
19°

Kürşad Zorlu'dan Özkan'ın Ankara iddiasına yanıt: Böyle bir süreçten Genel Başkanımızın bilgisi bulunmuyor

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti'den istifa eden İbrahim Özkan'ın "Akşener'in bilgisi dahilinde İstanbul'daki diplomasinin aynısı Ankara'da da yürütülüyor" açıklamasını yalanladı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti’den istifa eden İbrahim Özkan'ın tv100'deki "İstanbul'daki diplomasinin aynısı Ankara'da da yürütülüyor. Meral Akşener'in bilgisi dahilinde Yüksel Arslan yürütüyor" iddiasına ilişkin Gürkan Hacır'a gönderdiği mesajda, "Az önce yayınınızda Genel Başkanımızın bilgisi dahilinde bir diplomasi yürütüldüğü iddiası görülmüştür. İddia edildiği gibi böyle bir diplomasi sürecinden Genel Başkanımızın bilgisi bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İbrahim Özkan'ın açıklamalarına yönelik Gürkan Hacır'a mesaj gönderdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, UEFA'nın Merih Demiral hakkındaki soruşturmasına tepki AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, UEFA'nın Merih Demiral hakkındaki soruşturmasına tepki

İbrahim Özkan: Akşener'in bilgisi dahilinde İstanbul'daki diplomasinin aynısı Ankara'da da yürütülüyor İbrahim Özkan: Akşener'in bilgisi dahilinde İstanbul'daki diplomasinin aynısı Ankara'da da yürütülüyor

Böyle bir diplomasi sürecinden Genel Başkanımızın bilgisi bulunmamaktadır

Kürşad Zorlu, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Az önce yayınınızda Genel Başkanımızın bilgisi dahilinde bir diplomasi yürütüldüğü iddiası görülmüştür. İddia edildiği gibi böyle bir diplomasi sürecinden Genel Başkanımızın bilgisi bulunmamaktadır. GİK’in gizli oylamayla aldığı karar doğrultusunda İYİ Parti şu ana kadar 4 büyükşehir, 7 il 85 ilçe ve 10 beldede adaylarını açıklamış bu haftada adaylarını kararlılıkla açıklamaya devam edecektir. Bunun dışındaki değerlendirmeler spekülasyondan ibarettir."
 

Editör: Ahmet Agah
Yorumlar