MHP lideri Devlet Bahçeli tarafından 'ülke ve ülkü sevdalısı' olarak nitelenen suç örgütü lideri Yakup Kürşad Yılmaz, yeni dünyaya gelen bebeğini de yanına alarak Bahçeli’yi ziyaret etti.

"Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek, nitelikli yağma, tehdit, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” gibi suçlardan 66 yıl 3 ay 15 gün hapis cezasıyla Kocaeli F Tipi Cezaevi’nde bulunurken, Bahçeli'nin "kahraman" ilan etmesinin ardından serbest bırakılan Kürşad Yılmaz, 'Devlet İbrahim Kürşad' adını verdiği iki aylık oğlu ile MHP Genel Merkezi’ne gitti.

İYİ Partili belediye başkanı ve oğlu terminalde husumetlileriyle kavga etti İYİ Partili belediye başkanı ve oğlu terminalde husumetlileriyle kavga etti

Bahçeli'yi ziyaret eden Yılmaz, Instagram hesabından o anları paylaştı. Kürşad Yılmaz fotoğrafa şu notu düştü:

“Evlâdı olmaktan her daim gurur ve onur duyduğum Türk dünyası lideri MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli, şahsımı çok anlamlı bir ziyaretle makamına kabul etti. Liderim Sayın Bahçeli, ile yeni dünyaya gelen evladım “Devlet İbrahim Kürşad” aynı karede olması benim için büyük mutluluk oldu. Dualarını aldık. Allah herkesin evladını korusun…”

Kaynak: Haber Merkezi