31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimleri için siyasi partilerin aday mesaisi sürüyor. 

Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin konut depremzedelere teslim edilecek Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin konut depremzedelere teslim edilecek

Yeniden Refah Partisi bugün akşam saatlerinde İstanbul'da milletvekillerinin de katılımıyla yerel seçimlere yönelik bir toplantı yapıyor. 

Elips TV Genel Yayın Yönetmeni Bünyamin Güler’in verdiği kulis bilgisine göre, geçtiğimiz 14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti ile ittifak yapan Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Mehmet Altınöz olacağını söyledi. 

mehmet-altinoz-yeniden-refah-baskent-muhabiri

Gazeteci Bünyamin Güler sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımda, “Yeniden Refah Partisi, milletvekillerinin de katılımıyla bu saatlerde İstanbul'da önemli bir toplantı gerçekleştiriyor. Toplantıda Ak Parti ile ittifak konusu masaya yatırılıyor.  Ak Parti ile ittifak konusunda uzlaşılmaması halinde Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul İBB Adayının Mehmet Altınöz’ün olacağı konuşuluyor.” ifadelerine yer verdi.

Mehmet Altınöz, Genel Muhasip ve Mali İşlerden Sorumlu Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. 

Kaynak: Haber Merkezi