TV100'de yayınlanan Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı Programında konuk olan gazeteci Barış Yarkadaş, çarpıcı bir iddiada bulundu. Yarkadaş CHP'ye yönelik çarpıcı kulis bilgisini paylaşarak, Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in CHP Genel Başkan adayı olmak istediğini ileri sürdü.

Kılıçdaroğlu'ndan anayasa açıklaması: 4. maddeyi değiştirmeye güçleri yetmez Kılıçdaroğlu'ndan anayasa açıklaması: 4. maddeyi değiştirmeye güçleri yetmez

"Tunç Soyer Kılıçdaroğlu ile görüşecek"

Barış Yarkadaş şunları söyledi: "Şu an CHP kulislerinde konuşulan şey Tunç Soyer'in önümüzdeki süreçte CHP Genel Başkanlığı için çalışma yürüteceği yönünde. Tunç Soyer önümüzdeki günlerde Kemal Bey ile Ankara'da bir araya gelecek. Ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan bir randevu isteyerek İmamoğlu ile de görüşüp destek arayacak."

Kılıçdaroğlu da çalışma yürütüyor

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da dün verdiği bir röportajda "Ben parlamentoya girdiğimde genel başkan olma düşüncem yoktu. Delegeler istediği için oldum. Delegeler 'Gelmen lazım arkadaş' diyerek görev verirlerse o zaman düşünürüm. Genel başkanlığın sorumluluğu fazladır, kolay değildir. Genel başkan tartışmalarının dışında kalmak istiyorum. Partinin delegeleri vardır. Parti kendi geleceğini belirleyecektir" açıklamasında bulunmuştu.

Kaynak: Haber Merkezi