Kübra Çakır kimdir? Kübra Çakır nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Kübra Çakır’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Kübra Çakır kimdir? Kübra Çakır kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Kübra Çakır’nun biyografisini haberimizde derledik…

Kübra Çakır kimdir?

22 yaşındaki Kübra Çakır, hastanede tanıştığı Kadir Anılcan Şahintürk isimli şahıs tarafından 430 bin lira dolandırıldı. Zor günlerinde tanışıp inandı. Güvendiği sevgilisi kendisini zor durumda bıraktı. Şiddet gördü... Henüz 22 yaşında olan Kübra Çakır, kendisini stajyer avukat olarak tanıtan sevgilisi tarafından dolandırıldığını açıkladı. Kübra, "550 bin liraya kadar dolandırıldım. 2022'de hastanede tanıştım. Avukat arıyordum. Kendisini stajyer avukat olarak tanıttı. Bu sürede hep konuştuk ve ilişkimiz başladı. Telefonumdan zorla 430 bin lira kredi çekti. Telefonu sattığından ve paralardan haberim yoktu. Beni sevdiğini sandım. Ona inandım. Güvendim. Ben ona sevgili gözüyle bakarken onun tek derdi paraymış. Sonra olayı aileme anlattım. Evden kaçmak zorunda kaldım. Ona sığındım. Beni dövdü. Telefonunu karıştırırken onun dolandırıcı olduğunu öğrendim. İcra ile baş edemiyorum. Aldığım maaş 17 bin. Ödemem gereken aylık kredi 30 bin. Kredi 1 ay içinde taksit taksit çekildi. Ben bu olayı ilk öğrendiğimde Leyla ablama söyledim. Beni sürekli abimle tehdit etti" dedi.

Taraftarium24 | Monaco - Barcelona maçı canlı izle Taraftarium24 | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

"Borcumu kabul ediyorum. Gereken neyse yapacağım"

İddiaların odağındaki Kadir yayına bağlanarak, "Biz evlilik yoluna girdik ama olmadı. 270 bin lira kredi çektim. 25 bin lirasını ona ödedim. Ben sıkıntıda olduğumu söyledim. O da bana yardımcı olabileceğini söyledi. Abisinin hesabından kredi çekebileceğimizi söyledi. Kabul ediyorum. İnkar etmiyorum. Borç benimdir. Faiziyle beraber 430 bin lira. Ben icra dosyasını istedim. Taksitlendirme yapıp ödemeyi kabul ettim. Annesinin hesabındaki parayı da gönderdi bana. Ben onu o zamanki altın kuruna göre hesapladım ve ödeyeceğimi söyledim. Ben emlak işiyle uğraşıyorum. İhtiyaçlarımın bir kısmı karşılandı ama bir kısmını da tek başıma değil birlikte ödeyeceğiz. Ben borcumu kabul ediyorum. Senet yapacağımı söyledim. Ben şu an İzmir'deyim. Ben borcumu kabul ediyorum. Bunu zaten denedik ama yapamadık. Yapabilirsek yaparız. Biz bayramdan 1 hafta öncesine kadar el ele kolkolaydık" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi