98,6 milyon lira destekleme ödemesi çiftçilerin hesaplarına aktarıldı 98,6 milyon lira destekleme ödemesi çiftçilerin hesaplarına aktarıldı

Kullanıcılarına sunduğu en yeni özellikleriyle sınırları geçen ve onlara her zaman daha verimli, pratik bir ithalat/ihracat fırsatı sunan TurkishExporter, dünyanın pek çok ülkesindeki ithalatçıların sesi olurken, ihracatçılara ise yeni imkanlar ve fırsatlar sunmayı sürdürüyor.

Bugün başlıca ihraç malları şeker, nikel, kobalt, tütün, biyotıp, deniz ürünleri, rom, narenciye, gıda ve petrol olan Küba’dan Türk üreticilere bir ithalat talebi geldi. Küba’da tarımsal faaliyetlere dair girdi, ekipman, makine ve aletlerin pazarlanmasına yönelik hizmetler veren bir firma, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da yayınladığı ilanla, Türk ihracatçılardan depolama tankı satın alacağını açıkladı.

Küba’dan ilan bırakan ithalatçı ile iletişim kurmak isteyen TurkishExporter kurumsal üyeleri bu ilan üzerinden doğrudan teklif sunabilir, İlk kez platformu kullanacak firmalar platformun mobil uygulaması olan Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek üyelik başvurusu gerçekleştirebilir.

Editör: Deniz Dalgıç