Koray Göbel kimdir? Koray Göbel nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Koray Göbel kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Koray Göbel kimdir? Koray Göbel kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Koray Göbel biyografisini haberimizde derledik…

Selcuksports HD | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle Selcuksports HD | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

Koray Göbel kimdir?

21 Mayıs 1987 Merzifon doğumlu olan Koray Göbel, 1990 yılından itibaren Ataköy Mahallesi’nde yaşamakta. İlk, orta ve lise eğitimini Ataköy’de tamamlayan Koray Göbel evli ve 2 çocuk babası.

Çalışma hayatında Coca Cola İçecek A.Ş ve  Hyundai Assan gibi firmalarda üst düzey yöneticilik yapan Koray Göbel, iş hayatı süresince edindiği tecrübelerle Merzifon Dernekleri içerisinde Gençlik Kolu Başkanlığı ile başlayan stk çalışmalarında, Merzifon Federasyon Başkanlığı’na kadar yükseldi.

Bunun yanısıra birçok STK ve platformda çalışmalarını sürdüren Koray Göbel, Halkalı Cemevi’nde de yöneticilik yapmakta ve uzun yıllardır CHP içerisinde de siyasi mücadele vermektedir.

Bu çalışmaların ve aktivitelerin yanı sıra eğitim hayatına Anadolu Üniversitesi Siyaset ve Kamu Yönetimi Bölümünde devam etmektedir.

CHP'de Bakırköy Belediye Meclis Üyeliği için yapılan ön seçimde 835 oy alarak sıralamada 4'üncü olmasına rağmen listede gösterilmediğini iddia eden Koray Göbel, Bakırköy'de oturma eylemi başlattı.

Kaynak: Haber merkezi