Ünlü rapçinin annesi Serpil Özyavuz'un tedavisi, iki gündür yoğun bakımda devam ediyordu. Anne Özyavuz'dan sevenlerini üzen haber geldi. Serpil Özyavuz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ünlü şarkıcının annesi Özyavuz, akciğer kanserine yenik düşerek vefat etti.

Youtuber Enes Batur kaza yaptı Youtuber Enes Batur kaza yaptı

Bir Pesimistin Gözyaşları, Vasiyet, Abrakadabra, Ateşten Gömlek, İstisnalar Kaideyi Bozmaz gibi birçok rap şarkısına imza atan rapçi Sagopa Kajmer, annesinin ölüm haberini X (Twitter) hesabından verdi.

"Ben hem savaşı hem annemi kaybettim"

Sagopa Kajmer, "2 Haziran öğle sonrası annemi kaybettim. 2 sene boyunca savaştı, savaştık. O savaşı kaybetti, ben hem savaşı hem annemi kaybettim" ifadelerini kullandı.

Bunun ardından rapçi Kolera ise 2017 yılında olaylı şekilde boşandığı 11 yıllık eşi Sagopa Kajmer'i ağır sözlerle eleştirerek şunları söyledi:

"Hiçbir masumun hakkına girmeyeceksin"

"Anam ölsün yalanım varsa dediğimde gebersin anan demişti ne ağrıma gitmişti anne ayrı bir dünyadır herkes için. Kendi anası ölmüş, ağzından çıkanlara dikkat edeceksin. Hiçbir masumun hakkına girmeyeceksin sahibimiz Allah'tır sen de hiçbir şeyin sahibi değilsin." 

Kaynak: Haber Merkezi