Yusuf Akkaş kimdir? Yusuf Akkaş nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Yusuf Akkaş’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Yusuf Akkaş kimdir? Yusuf Akkaş kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Yusuf Akkaş’ın biyografisini haberimizde derledik…

Küçük bir köy kahvesinden Türkiye’nin en büyük köfte zincirlerinden birine, Yusuf Akkaş'ın iş hayatı mütevazı bir başlangıçla başladı. 1996 yılında İznik’te açtığı ilk dükkandan itibaren, lezzetli köfteleriyle ün kazanan Akkaş, hızla büyüyerek bugün Türkiye çapında bir marka haline geldi.

Akkaş'ın yönettiği Avrupa standartlarındaki Türkiye’nin en büyük köfte fabrikası, ona sadece ünlü bir marka değil, aynı zamanda yapılan haberlere göre yaklaşık 100 Milyon Dolarlık bir servet de kazandırdı. Köfteci Yusuf'un piyasa değeri olarak 30 Milyon TL de bu servete dahil.

Yusuf Akkaş, Kızılhisar köyünde başladığı iş hayatını, İznik'te açtığı ilk dükkanla bir adım öteye taşıdı. 1998 yılında 600 kişilik bir restoran açarak büyüyen Akkaş, Türkiye genelinde şubeler açarak markasını genişletti.

Selçuksports HD | İnter – Torino maçı canlı izle Selçuksports HD | İnter – Torino maçı canlı izle

Editör: Ateş Çatıkkaş