Kızılcık Şerbeti dizisi 46. bölümü ile Show Tv'de yayınlandı. Son bölümde yaşananlar izleyiciler arasında tartışmaya neden oldu. Kızılcık Şerbeti'nde Nilay Mustafa'yı aldattı mı? Nilay’ın bebeği kimden? Küçük Apo’nun babası Mustafa değilse kim? Detaylar haberimizde... 

Kızılcık Şerbeti'nde Nilay Mustafa'yı aldattı mı?

Dizinin senaristleri, izleyicilere her sezon yeni bir sürpriz hazırlarken, bu kez Nilay ve Mustafa’yı hedef aldı. Yeni fragmanla birlikte Mustafa’nın kısır olduğunu öğrendikten sonra sosyal medya çalkalanmaya başladı. Herkesin aklında aynı soru: Küçük Apo’nun babası Mustafa değilse kim?

Nilay’ın bebeği kimden?

Kızılcık Şerbeti hayranları, sosyal medya üzerinden bu konu hakkında tartışmaya başladı. Akıllara 3 ayrı senaryo geldi. Birçok kullanıcı Nilay’ın Mustafa’yı aldatmadığını savunurken, bir yandan da İhsan’ın Nilay’ın gerçek abisi olmadığı iddia ediliyor. Öte yandan Nilay’ın aldatma ihtimali olmadığını savunanlar, çocuk sahibi olabilmek için sperm bankasına başvurma ihtimali olduğunu belirtiyor. Bir diğer senaryo ise testlerin karışma ihtimali. Hastane bir karışıklık olduğu ve testlerin doğru olmadığı yönünde iddialar da dolaşıyor.

Selçuksports HD | İnter – Torino maçı canlı izle Selçuksports HD | İnter – Torino maçı canlı izle

Kızılcık Şerbeti 46. bölüm: Sönmez, Abdullah'a kendini sorgulattı!

Kaynak: Haber Merkezi