Görkem camdan düştükten sonra uyanır. Fatih hapse girer. Görkem uyandığında Fatihin kendisini itelediğini söyler. Şikayetini geri almak için de Fatih ve ailesine evli kalalım şartını koşar. Görkem hamiledir ve düştüğü için kırıkları vardır. Fatih sırf kurtulmak için Görkemin bu teklifini kabul eder ve Görkeme tedavi olmasını ister. Görkemin deli olduğunu Fatih artık biliyor. 

Kıvılcım Ömerin onu aldattığını öğrendikten sonra o gece bir arkadaşına gider ve Ömeri aldatır. Ömerin yanına gelir Ömeri aldattığını da söyler. Sonra da eşyasını toplayıp evden çıkar. Ömer’e de boşanacağını söyler. 

Taş Kağıt Makas 15. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragman izle Taş Kağıt Makas 15. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragman izle

Apo, Ömere şirketi bırakıp her şeyden ortaklığı bitirmesini söyler. Payını söyleyeceğini de belirtir. Ama Ömer bu teklifi kabul etmez. Şirket benimdir der. Ben payınızı vereyim der. 

Görkem hastaneden çıktıktan sonra bambaşka bir Görkem olur ve aile üyelerine hep iyi davranır. Alev doğum yapar çocuğunu sağ dünyaya getirir ama kendisi doğum sırasında ölür. Giray, Doğaya evlenme teklif eder. Doğa teklifi kabul eder. Apo, Sönmez hanımdan kızını istemeye gelir ve kızını zorla da olsa almaya geleceğini belirtir. 

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 67. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 68. Bölüm fragmanı izle 

Kaynak: Haber Merkezi