Nilay, Ömer ve Görkemin eskiden birlikte olduğunu, birlikte yattıklarını Pembe hanıma söyledi. Pembe Hanım bu duruma şaşırıp saklamaya çalıştı. Nursema ve Rüzgar ilanı aşk yaparlar ve aşk yaşarlar. Giray ve Doğanın aşkı da gittikçe büyüyor. Doğanın ailesi bu durumdan çok memnun kalıyor. 

İnci Taneleri’nin yeni sezonu Göcek’te başlıyor İnci Taneleri’nin yeni sezonu Göcek’te başlıyor

Pembe, Görkeme Ömer ile ilişkisi olduğundan haberdar olduğunu söyledi ve Görkemi tehdit etti. Bu evden 10 dakika içerisinde çık git dedi. Görkem Pembeye meydan okudu sıkıysa söyle de seni göreyim dedi. Fatih Ömeri öldürür, kendisi de hapse girer dedi. Pembeye sert davrandı pembe daha çok korktu. 

Görkem, olayı anlatmak için Ömeri arar ama Ömer telefona cevap vermez ve Görkemin numarasını siler. Nursema Rüzgar ile aşkını Kıvılcıma anlatarak akıl ister. Görkem Pembeye hakaret eder gibi kendisine hediye alır. Ömer ile Görkemin ilişkisini bilen Pembe, Apo’ya Ömer ile işlerini ayırmasını söyler. Bunu duyan Apo Pembeye çok kızar ve işlerine burnunu sokmamasını ister. Ömer benim kardeşim der. 

Bütün aile Apolarda toplanırlar. Yemekten sonra evine gitmek isteyen Ömer ve Kıvılcımı Nilayın sürprizi karşılar. Nilay, Ömer ile Görkemin birlikte olduğunu oracıkta söyler ve ailenin bütün bireyleri soğuk düş geçirir. O anda üst kata çıkan Görkemin peşinden Fatih gider orada başlayan tartışma Görkemin kendisini balkondan atmasıyla bulur. 
 

Kızılcık Şerbeti sezon finali son sahne izle 

Kaynak: Haber Merkezi