Valizini toplayıp Apolara yerleşen Alevi herkes şaşkınlıkla karşıladı. Pembe olayı gayet sakin bir şekilde karşılayarak Aleve meydan okudu. Pembe Apo’ya da boşanmayacağını kesin bir dille reddetti ve direneceğini söyledi. Durumdan iyice sıkılan Apo, evden ayrılarak kardeşi Ömer’in evine yerleşti. Otele gitmek isteyen Apo’ya Ömer izin vermedi. Kendi evinde konuk etti.

Eve gelen Alev ile Pembe hanım arasında kavga olur. Kavga dışarıya kadar devam eder. Tartışma esnasında Alev Pembeyi iteler Pembe merdivenden düşer. Pembeye ne olduğu ise belli değildir. İzleyiciler Pembe diziden ayrılıyor mu diye aratmaya başladı. Pembe öldü mü?

Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri ile Akşehir sokakları 65. kez renklendi Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri ile Akşehir sokakları 65. kez renklendi

Pembe’nin diziden ayrılmayacağı kulisleri ciddi bir şekilde paylaşıldı. Ancak Pembe'nin akıbeti, 57. bölümde ortaya çıkacak gibi görünüyor. İzleyiciler, bu merak uyandıran durumu çözmek için 29 Mart Cuma günü yayınlanacak yeni bölüm öncesi paylaşılacak fragmanda öğrenecek.

Kaynak: Haber Merkezi