Çimen artık evlendiği kocasının evine yerleşir ve kapanır. Dışarıya çıktığında kocasından izin alır ve muhafazakar bir aileye gelin gittiği için oruç tutmaya başlar. 

Alev çocuğunu alıp Apolara yerleşmeye başlar. Pembe Aleve gözdağı verir ve bu evde seni kaldığına pişman ederim der. Nursema istifasını Rüzgara verir. Umut ile Kuşadasınına yerleşme kararı verirler. Apo tartışmalardan kaynaklı evi terk eder ve kardeşi Ömer’e gelir. 

Ömer kıvılcımı tehdit eden adamı ayağına zorla getirtir. Kendisine tehtidin ne demek olduğunu hatırlatır. Kıvılcımdan uzak duracaksın der. Görkem evlilik için babasını ikna eder. 

Eve gelen Alev ile Pembe hanım arasında kavga olur. Kavga dışarıya kadar devam eder. Tartışma esnasında Alev Pembeyi iteler Pembe merdivenden düşer. Pembeye ne olduğu ise belli değildir. 

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 56. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti son sahne izle..

Şahan Gökbakar hakkında 10 yıla kadar hapis istemi Şahan Gökbakar hakkında 10 yıla kadar hapis istemi

Kaynak: Haber Merkezi