Apo Alevin hamile olduğunu öğrenir. Ailesine bunu geç söyledikleri için kızar. Apo hamileliği öğrendikten sonra Alevi arar ve kendisiyle görüşür. Gel tekrardan evlenelim der. Alev kesinlikle istemediğini söyler ve çocuğu da doğuracağını söyler. Apo’nun soyadını bile istemeyeceğini söyler ve Apo’ya kesinlikle boşanma ben seni kabul etmiyorum der. 

Fatih ve Mustafa babaları Apo ile konuşurlar ve hata yaptığını söylerler. Apo’ya kesinlikle çocuğu kabul etmeyeceklerini belirtirler. Çocuğun aldırılması için de baskı yaparlar. Çünkü miraslarına ortak olacak kişi istemiyorlar. Fatih Doğaya bundan sonra birlikte olmalarının mümkün olmadığını ve mutlu olamayacaklarını anlatır. Fatih Görkemi takibe alır ve ondan vazgeçmez. Görkeme evlenmek istediğini tekrarlar. 

Ömerin oğlu kendisinden büyük sevgilisinden ayrılır. Bunun için de Ömeri suçlar. Ömer ve Kıvılcım başbaşa vakit geçirirler. Apo Alevin annesi ile konuşur ama Alevin Annesi çok sert davranır ve bu ilişkinin bitmesini çocuğun ise derhal alınmasını söyler. Nursena ile tartışan Umut evden ayrılır. Nursemanın ailesi de bunun bir fırsat olduğunu ve ayrılmasını söylerler. Doğa kız kardeşini alır Görkemin eşinin evine gider. Ve eşinin kız kardeşi ile yattığını onu aldattığını anlatırlar. Görkemin kardeşinin eşi şaşırır. 

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 54. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 55. Bölüm fragmanı izle 

Kaynak: Haber Merkezi