Fatihin Nikah etkinliğini basan Doğanın Annesi Kıvılcım, Doğanın hamile olduğunu söyler. Fatih evlenemez der. O anda Alev içeriye girdi ve Hamile olan Doğa değil, kendisi olduğunu söyler. Herkes şaşırır. Pembe o anda Alevin Apodan hamile olduğunu öğrenince bayılır. Nikah etkinliği iptal olur. 

Taş Kağıt Makas 15. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragman izle Taş Kağıt Makas 15. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragman izle

Alev annesine çocuğu doğuracağını söyler. Görkemin annesi ve babası bu işin bittiğini ve görkemin bir daha bu aile ile görüşmeyeceğini söyler. Apoların ailesi ile olan bütün anlaşmalar iptal ediliyor. Ömer çocuğuna çok kızar. Azra’nın kendisinin annesi ile aynı yaşta olduğunu bu ilişkinin olmayacağını anlatmaya çalışır. Ama ömerin oğlu kadını sevdiğini ve vazgeçmeyeceğini söyler. 

Nursema ve Umut kavga eder. Umut yine Nursemanın ailesine kafayı takar. Sonra da Nursemaya kızdığı için ondan özür diliyor. Psikologdan tedavi alacağını söyler. Nuraemanın kendisine yardımcı olmasını rica eder. Pembe çok perişan olur. Ne yapacaklarını hiç bilmezler. Apo’ya alevin hamile olduğunu söylerler. Apo ne yapacağını düşünmeye başlar. Alev Doğaya yalanı üstlendiği için kendisine teşekkür eder. 

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 53. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 54. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izle..

Kaynak: Haber Merkezi