Fatih annesiyle hasta ziyareti diye gittiği yerde aslında görücü olarak Görkeme gittiğini anlar. Başta annesine istemediğini söyler. Sonra hem Görkem hem de Fatih konuşmaya ve tanışmaya karar verir ailelerine hayır dememek için. Görkem , Fatihin Ömerin yeğeni olduğunu öğrenir ama yine de görüşme kararından vazgeçmez. Doğa , Nilaydan Fatihin Görkem ile tanıştığını duyar bozulur ama belli etmemeye çalışır. Ömer ve Kıvılcım yeniden tanışma süreci yaşarlar ve ikisi de çok heycanlıdır. Şartlı tahliye ile Umut hapistan çıkar ama depresyonda ve çok kötüdür. Pembe Nursemanın arabasını sattığını öğrenir. Nursemaya çok kızar. Ömer Görkem ve Fatihin görüşeceğini öğrenir Görkeme gelir. Görüşmemelerini ister ama Görkem kabul etmez ve görüşeceklerini söyler. Mihr babasına akşam kareokeye gitmek için izin ister başta ertuğrul izin vermez ama sonra kendisi de eşlik ederek gitmeye karar verir. Fatih ve Görkem buluşur. Görkem açık olarak Fatihin karşısına çıkar ve açık olduğunu ailesi için kapandığını söyler.

Görkem ve fatih çıktıkları yemekte çok keyifli vakit geçirirler. Ertuğrul, Mihri, Alev, Çimen ve Metehan kareokeye birlikte giderler ve eğlenirler. Alev, Ertuğrula Mihriyi daha rahat bırakmasını her zaman hayatta olamayabileceğini söyler.

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 51. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 52. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 


Kızılcık Şerbeti yeni sezon 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 52. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izle..

Pelin Karahan ev sahibiyle mahkemelik oldu Pelin Karahan ev sahibiyle mahkemelik oldu

Kaynak: Haber Merkezi