Doğa ve Fatih boşanma protokülünü imzalar ve eve gelince Pembe hanıma söyler. Pembe karara sevinir. Alev, Pembe nin yanına gelir ve Apo dan ayrıldığını bir daha dönmeyeceğini ve pişman olduğunu söyler. Pembe ise kendisinin kazandığını buna değip değmediğini sorar ve Alev değmediğini söyler. 

Umut kara para aklamadan tutuklanır ve Nursema da Fatih i arayıp yardım ister. Avukat tüm imza yetkisinin Umut da olduğunu bu sebeple tutuklu yargılanacağını söyler. Doğa ve Fatih boşandığı için sevindiğini ama Cemre evden gideceği için üzüldüğünü söyler Pembe. Doğa ise evden gideceği için mutlu olduğunu söyler. 

Kıvılcım, Ertuğrulun yanında çalışan Ayşe kendisini ve kendi gibi genç kızları istismar ettiğini ve çok korktuğunu söyler. Kıvılcım Ertuğrul u arar ve konuşmak istediğini söyler. Doğa annesine gelir ve boşanma kararını söyler. Alev Umutun hapse girdiğini öğrenince çok üzülür. Onu görmek için savcılığa gider. mustafa çocuğun kendinden olduğunu öğrenir ve pişman olur. Kendisini Nilayın affetmeyeceğini söyler. Nursema annesine Umutun hapse girdiğini söyler ama annesinden istediği desteği göremez. 

Ertuğrula Ayşenin dediklerini söyler Kıvılcım ve Ertuğrul şoka uğrar. Buna şnandığı için Kıvılcıma çok kırılır. Ayşe nin obsesif bozukluğu olduğunu kendisine aşık olduğunu ve bunu belgeleyeceğini söyler. 

Apo, Pembe den özür diler ve tekrarı olmayacağını söyler. Pembe ise bunu affedemeyeceğini söyler. Alev in kendisini bıraktığını söyler. Alevin gelip kendisinden özür dilediğini söyler. Mustafa , Nilayın kendisini affetmesi için Zülkar dan yardım ister. Yemekte herkes Umutu eleştirir bu duruma kızan Nursema herkesin hatalı olduğunu söyler. Kimsenin Umuttan daha az suçsuz olmadığını söyler. 

Pembe Nursemaya Umuttan boşanmasını çok uzun yıllar hapiste kalabileceğini söyler. Nursema Umutun yanına onu görmeye gider. Umut çok utandığını söyler gitmesini ister ama gitmez Nursema. Fatih ve Doğa boşanırlar. İkisi de çok üzülür. Apo Umut ile savcı eşliğinde konuşur. Kendisini kurtaracağını ama bir daha kendisinin iş yapmamasını ister ve Umutu ezer.

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 50. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 51. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Mehmet Ali Erbil'den 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a öpüşme yasağı Mehmet Ali Erbil'den 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a öpüşme yasağı

Kızılcık şerbeti yeni sezon 51. Bölüm fragmanı yayınlandı. 

Kaynak: Haber Merkezi