Boşanma celbi gelen Nilay Mustafa ya ne olduğunu sorar. Mustafa çocuğun kendisinden olmadığını bildiğini onu boşayacağını söyler. Nilay da sinirle evet çocuk senden değil der. Evi terk eden Nilay a Doğa gitmemesini söyler. Nilay Nursema nın yanına gider. Kapıyı Nursema açmaz çünkü annesi abisi mustafayı Nilay ın aldattığını çocuğun başkasından olduğunu söyler. 

Fatih Ürek saldırıya uğradı Fatih Ürek saldırıya uğradı

Kapıda kalan Nilaya Sönmez hanım eve götürebileceğini söyler ve eve götürür. Kalbi fenalaşan rahatsızlanır ve eve doktor çağırırlar. Fatih de Nilaya kızar. Abisini aldatması için hakettiğini eve giremeyeceğini söyler Doğa ya. Umut Nursemaya yeni korunaklı büyük bir eve taşınmaları gerektiğini söyler. Nursema da önce ailesi ile ilgilenip sonra bakabileceklerini söyler. 

Umut ve Kayhan buluşur. Kayhan Umuta övgüler yapar. Umut iyice havaya girer. Artık zengin olduğu için özgüveni fazlasıyla yerindedir. Genel müdür olduğunu Kayhan a anlatır. Sönmez ve Nilay konuşur. Nilay sinirle öyle dediğini aslında Mustfayı asla aldatmadığını söyler. Sözmez Mustafayı arar ve ona Nilayın onu aldatmadığını babalık testi yapmasını söyler. Fatih Doğa ya son kararını sorar ve yeni bir sayfa açmaya hazır olduğunu baştan deneyebileceklerini söyler. 

Doğa gider ve Alev ile konuşur. Fatihe aşık olduğunu ne yapacağını bilmediğini söyler. Alev de ona akıl veremeyeceğini kendisinin kalbinin sesini dinlediği için pişman oldığunu söyler. Zülkarı her şeyi bilip ama söylememekle suçlayan Mustafa onun kovulduğunu söyler. Zülkar ise Pembe ye hiçbir şey bilmediğini Nilayın da öyle bir insan olmadığını söyler. İkisinin sadece oğulları Abdullah ın altınları bozdurduğunu söyler. Altınları bozduran Nilay 3 Milyon tl yi Kayhan ile kripto paraya yatırır. 3 milyon tl sinin 5 milyona çıktığını öğrenir Nilay. Bir kadın gelir ve Ertuğrulun göründüğü gibi olmadığını Kıvılcıma tehlikede olduğunu söyler. Kıvılcım kadını görmek için tekrar derneğe gidince ise kadının işten çıktığını öğrenir ve kafası iyice karışır.

Ertuğrul senelerdir yanında çalışan Ayşe İsimli kadını taciz ediyormuş. Kadın Kıvılcımdan yardım istedi. Apo Aleve bir yıldan önce boşanamayacağını söyledi. Çekişmeli boşanma olduğu için. Alev de bitti dedi. Sonra da Pembenin yanına gelerek konuşmak istedi. 

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 49. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 50. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 50. Bölüm fragmanı izle. 
 

Kaynak: Haber Merkezi