Yönetim kurulu elinden alınan Apo otel odasında kalp krizi geçirdi. Kardeşi Ömer Apo’ya ulaşmayınca kaldığı otele kadar gelir. Otel odasında Apo’nun kalp krizi geçirdiğini öğrenir. Apo ameliyata alınır ve kendisine gelir. Durumu öğrenen Alev yurt dışından döner. Pembe Apo’yu eve götürür orada bakar. Alev Apo’yu arar ve iyileştikten evinize geçelim der. 

Doğa gizli gizli telefondan Alevi arayıp Apo ile görüştürdü ve bunu gören Pembe kafayı yer. Fatih de bunu öğrenir ve Doğaya önüne ne geleni söyler ve artık yeter der. Doğaya boşanma davasını aç ve bu işi bitsin der. Doğaya duyduklarına şaşırır. Fatih bunu söylemez der. Ama söyledi. Hasta ziyaretine gelen Umut, elinde birçok şey getirir. Aileye hava atmaya çalışır. Nursema bunu farkettiği için elinden gelen her şeyi söyler. Şirket Umut’un üzerinden gayrı resmi işler yapmaya devam eder ve kendisi şirkete müdür yaptıklarını söylerler. Çok Umut’un üstünden para kazanıyorlar.

Çocuğununun olmayacağını öğrenen Mustafa o günden beri Nilay’a farklı davranır. Herkes Mustafa ne oldu diye kendi kendine soruyor. Mustafa ise çocuklarının başkasının çocuğu olup olmadığını araştırıyor. Rüzgar Pembe’ye geçmiş olsun çiçeği yollar. Pembe kendisine teşekkür etmek için onu arar. Konuştuktan sonra Rüzgar, öptüm sizi der. Pembe bu duruma şaşırır. 
 

Mustafa eve boşanma celbi gönderir. Celbi alan Nilay yıkılır ve aile bireyleri şaşırır kalır  Mustafa o anda Nilay'a çok ağır sözler sarfeder. Buna çok bozulan Nilay evet çocuk senden değil der. Herkes ne yapacağını şaşırır.

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 48. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 49. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti fragman izle.

Haluk Levent hastaneye kaldırıldı Haluk Levent hastaneye kaldırıldı

Kaynak: Haber Merkezi