Fatih ve doğanın evlendiğini gören pembe sinir krizi geçirir. Fatih neden söylediğinş doğaya sorar. Söz vermesine rağmen neden evlendiklerini annesine söylediğini kendisini kullanıp kullanmadığını sorar. Doğa fatihi affettiğini kullanmak için olmadığını söyler. Doğa kahveye alevi çağırır. Bunu gören pembe çok sinirlenir. 

Doğa artık evin hakimi olduğunu onun sözünün geçtiğini göstermeye çalışır. Annesi ve annannesini eve çağırır. Ömer ve Abdullah otel için anlaşmazlığa düşerler ve ömer fatih ile mustafadan destek ister. Ertuğrul  yemeğe giderken mihrinin farklı giyindiğini türban takmadığını makyaj yaptığını görünce kızar ve hemen üstünü değiştirmesini ister kabul etmeyince mihri de evde kalır. 

Ömer bara gider ve bir kadınla tanışıp onunla birlikte olur. Doğanın yanına yemeğe gidenlerin yanına başta çıkmayan pembe sonra sofraya gelir ve herkese laf söyler bir şekilde. Mihri metehanın evine gelir. Ömer ertuğrulu arar ve haber verir. Ertuğrul mihriyi almaya metehanlara gelir ve ona kızar. Pembe ve abdullahın boşanma davası için gün gelir. Doğa eve ahçı tutar. Zülkar alevin telefonunu gizlice alıp program yükler pembe onu polislere şikayet etsin diye. Eve gelen ahçıyı pembe evden kovar. Mihri ve babası kavga ederler. Mihri babasına niye sen çıkıyorsun da ben çıkmıyorum diye soruyor. 
 

Zülkar ve pembe anlaşma yapıp Alevi tuzağa düşürürler. Alevin telefonundan Pembeyi ararlar ve sonrada rahatsız edildiğini şikayetini karakola yaparlar. Polis gelen şikayet üzerine Alevi hapse atar. Pembe ziyarete gelir ve kendisine meydan okur. Apo'nun gelişmelerden hiç haberi yoktur.  

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 46. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 47. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 47. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı daha yayinlanmadi 

Nazlı Sabancı'dan 'çekirdek aile' pozu Nazlı Sabancı'dan 'çekirdek aile' pozu

Kaynak: Betül Vural