Ömerin hasta olsuğu için ayrıldığını öğrenen Kıvılcım çok kızar ve evden çıkar. Annesine durumu anlatır ve annesi de Ömerin yanlış yaptığını söyler. Ertuğrul ile  Kahvaltıya giden Kıvılcım olanları paylaşır. Ertuğrul Kıvılcıma Ömeri sevip sevmediğini sorar o da bunun cevabını bilmediğini ama artık Ömere dönmeyeceğini söyler. 

Mihri saçlarını boyatır ve açık halini metehanın görmesini ister. Ömerin yanına giden abisi Apo çocukların da kendisine kızdığını ve üzgün olduğunu söyler. Rüzgar ve Pembe birlikte plan yapmaya karar verirler. Önce kızı Nursema ve Umutu ayıracağını sonra Doğa ve Fatihi ayıracağını söyler. Mihri Metehanın sevgilisini başka bir adamla görür ve bunu Metehana söyleyip fotoğraflarını gösterir. 

Pembe eve arkadaşı ve kızını davet eder sırf Fatihr göstermek için. Doğa ise Fatihe annesinin çöpçatanlık yaptığını anladığını ve ayağını denk almasını söyler. Doğa nın yanına gelen Pembe ona Fatihin kendisiyle evlenmeyeceğini onu kandırdığını Alev gibi kendisinin de metres olacağını söyler. Evi terk etmeye kalkan Doğa nın yanına Fatih gelir ve zaman istediğini söyler kavga ederken sabah barışmış ve birlikte olmuş olarak uyanırlar. Fatih işlemleri başlattığını hemen evleneceklerini söyler. Kıvılcım Kanalın yılbaşı yemeğine Ertuğrul ile el ele gelir  herkes şaşırır. Ömer çok fena olur.

Doğa ve Fatih yeniden evlenir. Doğanın evlilik planı başkadır. Pembeye savaş açarak bedel ödetmek ister. Evlendikten sonra da Pambeye bu evin reisi benim ve taki Alev gelene kadar der .

Şarkıcı Bengü, Van konserinde protesto edildi Şarkıcı Bengü, Van konserinde protesto edildi

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 45. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 46. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 46. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izle.. 

Kaynak: Haber Merkezi