Ertuğrul bey, Kıvılcıma aşk ilan eder. Kıvılcım ise malum durumlardan dolayı kendisinden zaman ister. Ömerin ameliyattan sonra durumu iyi oldu. Ömer taburcu olup eve geldi. Ömer ameliyattayken Alev de hastaneye gelir. İpler orada kopar. Pembe ve Fatih aleve saldırır. Apo orada kızar. Alev daha sonra hastaneden çıkmak zorunda kalır. 

Pembe oğlu Mustafa’ya Alevin annesi Sönmez ile ortaklığı bitir der. Mustafa kara Kara düşünür, Sönmez’e nasıl söyleyeceğini düşünür. Daha sonra Sönmez’e söyle ve ikisi de ağlar. Sönmez Alevi evden kovar, en geç iki gün içerisinde eşyalarını topla git der kızına. Nursema da gelip Alev ile konuşur ve iki aileyi perişan ettiğini söyler. Tek suçlu ben miyim der. Apo’yu neden suçlamıyorsunuz der. Herkes kadını suçlar, erkeği suçlayan yok der. 

Rüzgar, Pembelerin ev adresini ister ve Pembe Hanım ile iki mağdur olarak konuşmak ister. Rüzgar pembe ile oturur konuşur. Apo, Fatih ve Mustafa’yı çağırır ama ne Mustafa ne de Fatih Apo’nun yanına gitmez iyileşen Ömer telefonuna bakar. Kıvılcım aramış mı aramamış mı diye bakar. Kıvılcımın hastaneye ziyarete geldiğini bilmez. Ertuğrul Kıvılcıma yeni işini tebrik etmek için portresini çizer gönderir. Kıvılcım bu durumdan çok hoşlanır. Ertuğrul ertelediği teklifini kabul eder ve Ertuğrul'a şans verir. Pembe, Doğa’ya kendi yaşadığı ile onun yaşadığının bir olmadığını söyler. Tek gecelik ilişki için yuvasını bozacak kadar salak olmadığını söyler. 

Umut sosyal medya fenomenlerin tuzağına düşer Nursemanın arabasını satar ve para kazanmanın peşine düşer. Sahte bir şirket Umut'a attığı imza ile parasının tamamını kandırarak alır. Ömer başından geçenlerin hepsini Kıvılcıma anlatır. Kıvılcım Ertuğrul'un teklifini kabul ettiğine pişman olur. Apo ve Alev birlikte Pembe ile konuşmaya gelirler. Kıyamet burada kopmaya başlar .


Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 44. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 45. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 45. Bölüm fragmanı birazdan yayınlanacak. 

Selçuksports | Türkiye – Hollanda maçı canlı izle Selçuksports | Türkiye – Hollanda maçı canlı izle

Editör: Kadir Gürhan