Alev ve Abdullah ortada yoktur kimse ulaşamaz ikisine de. Umut şüphelenir ve Kıvılcıma söyler. Nilay ve Mustafa da şüphelerini fatihe anlatır o sırada Doğa duyar ve teyzeme iftira atıyorsunuz diye kızar.Sabah Apo ve Alev arabada konuşurlar herşeye hazır olduklarını ortalığın karışacağını ama birbirlerini bırakmayacaklarını söylerler. 

Rüzgarın evine gitmek isteyen Aleve Abdullah izin vermez dışarda oturup konuşmalarını ister. Sabah Abdullah eve gelir ve yalnız konuşmak istediğini söyler. Pembe çocukların yanında söyle diynce boşanmak istediğini artık yapamadığını söyler. Alev yüzünden boşanmak istediğini ona aşık olduğunu söyler. Bunu duyan Pembe bayılır. Rüzgar ile buluşan Alev Apoyu sevdiğini söyler. Ayrılmak istediğini söyler. Gece boyu konuştuklarını söyler. 

Doğa annesini arar ve Alevin Abdullah ile kaçtığını söyler. Kıvılcım bunu söyleyince anneleri yıkılır ve ağlar. Alev eve gelir ve herkese Apoyu sevdiğini söyler herkes Alev e kızar evli adamla birlikte olamazsın diye oda boşanacağını söyler. Kendisine gelen Pembe sinir krizi geçirir ve odayı dağıtır Apo nun kıyafetlerini atar. Kıvılcım ve Ömer buluşurlar ve Alev ile Apo hakkında konuşurlar. Kıvılcım evde kızı Doğanın üzüleceğinden korktuğunu söyler. Ömer ise endişelenmemesini böyle bir şey olmayıncağını söyler. 

Taş Kağıt Makas 15. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragman izle Taş Kağıt Makas 15. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragman izle

Apo ve Alev otelde sohbet ederler. Herkesin karşısında olduklarını ama zamanla ortamın düzeleceğini söylerler. Kayhan Alev ve Apoyu öğrenince Kıvılcımın evine gelir. Ömer abisi ile konuşmaya otele gelir. Aleve onu koruduğunu daha önce ama buna pişman olduğunu söyler. Ömer abisi ile konuşacağını Alevin gitmesini ister. Apo ise Alevin kalacağını ona aşık olduğunu ve ondan bir şey saklamayacağını söyler. Nilay kıvılcımın programı için kanalı arar canlı yayında senin kardeşin benim kayınpederimle kaçtı dedi. Nursema işten ayrılmak istediğini yaşananların kendisini üzdüğünü söyler Rüzgar ise devam etmesini yaşanan olayla çalışmasının farklı olduğunu söyler.

Ömer rahatsızlığından dolayı düşer yıkılır odasında. O esnada Fatih ve Yusuf onu o şekilde bulur ve hastaneye kaldırır. Durumunu herkes öğrenir.  

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 43. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 44. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 44. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izle.. . 
 

Editör: Kadir Gürhan