Mehmet Ali Erbil'den 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a öpüşme yasağı Mehmet Ali Erbil'den 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a öpüşme yasağı

Emirgan köşküne buluşmak için giden Mustafa karşısında Alev yerine babasını görür. Babası Mustafayı azarlar. Hem karısının hem kendisinin böyle işleri bırakmasını ister, mustafa Nilayın bilmediğini söylese de Abdullah buna inanmaz. Abdullah, Alevi arar ve Nilayın mesajı attığını söyler. Yüzyüze konuşmak için randevulaşırlar. 

Mihri , Metehan a mesaj atar ve konuşmaya başlarlar. Umut Zülkar'ı arar ve kaçak elektirik bağladığı için kızar. Nilayın bebeğinin göbek bağı düşer. Pembe evde kasaya koyalım uzaklaşmasınlar der. Doğa ise üniversite bahçesine gömdüğünü söyler. Nilay çekimser olduğunu düşünmek istediğini söyler. Daha sonra ise göbek bağını bir kaç parçaya kesip ayrı ayrı gömmeye karar verir. 

Abdullah ve Alev teknede buluşurlar. Balık yemeye adaya gelirler. Alev sabah Rüzgarla konuştuğunu en yakında nikah günü alacağını söyler. Alev nikaha Abdullah ın gelmemesi için rica eder. Alev ailesine 2 gün içinde evleneceğini açıklar. Ömer ikizi bedri ile konuşurken oğlu metehan gelir ve kiminle konuştuğunu sorar ömer kimse ile konuşmadığını söyler odada kimse yoktur. 

Ertuğrul ve kızı Kıvılcım ile çimenin yanına yemeğe gelirler. Doğa, arkadaşları ile akşam yemeğe çıkar. Fatih ise bu duruma bir şey demez. Doğa ise kıskanacağını sanar ama tepki vermeyince şaşırır ve bozulur. 

Çimen annesine Ertuğrul beyin ona aşık olduğunu söyler. Mihri de aynı şeyi babasına söyler. Hem ertuğrul hem de kıvılcım bunun olamayacağını söyler. Alev in evleneceğini öğrenen Pembe güzel bir takı alıp düğüne gideceklerini söyler. Abdullah ise her davete gitmediklerini bu düğüne de gitmelerine gerek olmadığını söyler. Düğüne bir gün kala abdullah gelir ve Aleve evlenmemesini kendisinin boşanacağını söyler. Doğa ve Fatih ise artık yakınlaşmaya başlarlar. Doğa Fatihin taktiklerini yutar ve kendisini merak etmeye başlar. Nursema Kıvılcımın işe başladığı kanalda işe başlar. 

Ömerin oğlu Metehan babasının kendi kendisine konuştuğunu fark eder. Ömer de bunun farkına varır. İlaçların etkisi her geçen saat artıyor. Kıvılcımın bundan haberi yok. 

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 42. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 43. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 43. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izle.. son sahne izle

Editör: Kadir Gürhan