Ekranların beğenilen yüzü olan Kıvılcım, dışarıdan zorla para için evlendirilmeye çalışılan genç kızı canlı yayına bağlar. Canlı yayına çıkan genç kız ülke gündemine oturur ve zorla evlendirilmekten kurtulur. TV’nin canlı yayınına bağlanan hayırseverler kızın okul masraflarını üstlendiler. Kıvılcım kızın ailesine kumanya yardımı da yapar.

Nursema’nın kocası Umut, evdeki kaloriferi yakıt parası çok geldiği için kapattı. Ev soğuk olduğu için de Nursema çok hastalandı. Hatalanan Nursemayı Umut hastaneye kaldırır. Bunu duyan Nursema’nın kardeşi Fatih hastaneye gelir ve Nursema’nın hastane masraflarını kendisi öder. Umut buna biraz üzülür. 

Pembe Hanım, Nilay ve Mustafa’nın oğlunun gizliden sünnet edildiğini anlar. Çocukta biraz sarılık olduğu için baba Mustafa çok panik yapar ama önemli bir şey yok. 

Fatih, Doğayı yavaş yavaş kıskandırmaya başlar. Doğa’da Fatih’i kıskanmaya başlar. Ömer ölen ikizi Bekir’in hayalini görmeye başlar. Buna neden olan da Ömer’in hastalığıdır. Oysa Ömer bu hayali sanki gerçekmiş gibi. Kardeşi Bekir ölmemiş gibi hareket eder. Eski olayları abisi Apo’ya sorar. 

Kıvılcımların alt katında oturan ve kirasını ödemekte zorlanan Umut’un Kıvılcımların evine kaçak elektrik bağladığı ortaya çıkıyor. Kaçak elektrikten dolayı Kıvılcımların elektrik faturası 8 bin TL gelir. Kaçak elektriği bağlayan Umut değildir. Pembe Hanımların evinde çalışan Kahyadır. Kahya Nursemaya erzak bırakmaya geldiğinde elektriği de kaçak yapar. Bu kaçak durumundan Kıvılcımaların haberi yok. 

Nursemanın orta okuldan arkadaşı Dilruba Amerika’dan gelir ve Nursemayı ziyaret etmek ister. Nursema da kendi evinde ısmarlayacak bir şeyi olmadığı için annesinin evinde misafirini ağırlar. Dilruba eve gelir, Pembe Hanım ile dini kelimelerin ağırlıklı olduğu sohbet yapar. Pembe Hanım Dilrubanın sohbetini çok beğenir.  Adete günümüzdeki muhafazakar yaşamı eleştirecek sahneler yaşarın. 

Alev Apo’yu görüşmeye çağırır.  Apo'ya Umut ile Nursema'nın durumunu anlatır. Apo durumdan haberinin olduğunu söyler ama yardım etmeyeceğini söyler. Onlar yardım istemeden yardım etmeyeceğim dedi. Apo sonra Aleve sen evlenme der; Alev neden diye sorar. Çünkü gönlün bendedir der Apo. Alev Apo'yu görünce kendinden geçer. Mustafa ve Amcası Apo dışarıda birlikte yemek yemeye karar verirler. Mustafa yemek yeri almak için Alev ve Apo'nun oturduğu restoranda gider. Mustafa, Babası Apo'yu Alev ile otururken görür. Mustafa onlara gözükmeden restorandan ayrılır.

Doğa Fatihi kıskandığı için takip eder bunu anlayan Fatih kendisine sürpriz yapar. Otel odasına getirir. Fatih Doğaya yaklaşmaya çalışır, Doğa sakın böyle bir şey deneme der ve odadan çıkar. 
 

Nilay, Apo'nun telefonundan Aleve mesaj çeker ve aşk ilan ettiğini söyler. Yarın buluşalım der. Alev oraya gitmeden Apo'yu arar. Apo da mesajın kimin çektiğini anlamak için buluşma yerine gider ve buluşma yerinde Nilayın kocası Mustafa bekliyor. Apo oğlu Mustafa ve Gelini Nilayı tongaya getirir. Mesajın kimin tarafından aleve atıldığını öğrenmiş olur. İkisi de çok şaşırır. 

Youtuber Enes Batur kaza yaptı Youtuber Enes Batur kaza yaptı

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 41. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 42. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 42. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izle.. ayrıntılar ve fragman dizi bittiği gibi yüklenecek. 

Editör: Kadir Gürhan