Kıvılcım kanalda program yapmaya başladı. Ekranların beğenilen yüzü olan Kıvılcımı dışarıdan genç bir kız arar ve okumak istediğini ama ailesinin onu zorla evlendirmek istediğini söyledi. Kıvılcım kendisini arayan kızın bilgilerini çalıştığı kanaldan alır ve peşine düşer. Kızın evine düşen Kıvılcım kızın evine gider ve zorla içeri girer. Kömür ve erzak yardımından bahsedince kızın babası Kıvılcımı evine alır. Evde kızı gören Kıvılcım, kızın yardıma ihtiyacı olduğunu anlar ve kıza yardım eder. 

Nursema’nın kocası Umut, evdeki kaloriferi yakıt parası çok geldiği için kapattı. Ev soğuk olduğu için de Nursema çok hastalandı. Nursema’nın annesi  Pembe ve Babası Apo bu duruma çok kızarlar. Nursemayı ziyaret ettikten sonra Pembe, Apo’ya Nursemaya yardım edelim der. Apo’da etmeyeceğim der. Yardım istiyorsa gelsin benden istesin der. Pembe kızı Nursemaya gizliden yardım eder. 

Mustafa ve karısı Nilay oğullarını sünnet ederler. Amcaları Ömer çocuğa kirve olmak istediğini söyler ve kirve olur. Nilay ve Mustafa, Pembe ve Apo’dan çocuğun sünnet olduğunu saklarlar. Çünkü onlar çocuğun biraz büyümesini ve sonra sünnet olmasını beklerler. Fakat Apo ve Pembe Hanım çocuğun sünnet olduğunu öğrenirler.

Fatih, Doğayı takip eder ve neler olduğunu tamamen öğrenir. Doğanın kendisinden boşanmak istediğini ailesine anlatır. Herkes şaşırır. Fatih çocuğunu Doğaya kaptırmamak için her yolu dener. Doğanın kendisini kandırdığını öğrenen yeni avukatı üstlendiği boşanma davasını bırakır. Doğa adeta yalnız kalır ve Alev ile konuşarak bir süre daha sesiz kalmayı tercih eder. Fatih Doğanın her adımını takip ettirir. Her şeyinden haberdardır.  

Ertuğrul Bey, Kıvılcıma yazmaya başlar. Kıvılcım Ertuğrul’un kendisine bu anlamda yaklaştığından haberi yok. Akşam bir yerlerde otururlar. Kıvılcımı takip eden Ömer Kıvılcımın Ertuğrul Bey ile görüştüğünü görünce çok üzülür. Mekana bir kadın arkadaşını çağırır ve Ertuğrul ile Kıvılcımın oturduğu mekana girerler. Ömeri kadın ile gören Kıvılcım da üzülür. Ömer ile birlikte mekana gelen Ömerin arkadaşı, Kıvılcıma Ömerin hasta  olduğunu söyler.

Masterchef 22. bölüm yayınlandı: Masterchef 23. bölüm fragmanı izle Masterchef 22. bölüm yayınlandı: Masterchef 23. bölüm fragmanı izle

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 40. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 41. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 41. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izle..

Editör: Kadir Gürhan