Nilay, kocası Mustafa ile eve geçici olarak getirilen hizmetçiyi odada basar. Nilay hizmetçiye saldırır, Mustafa kendisine güvendiğini söyler ve böyle bir şey yapmayacağını söyler. Mustafa, Nilayın kendisine güveni nedeniyle çok mutlu olduğunu söyler. Hizmetçiyi evden gönderirler. 

Masterchef 22. bölüm yayınlandı: Masterchef 23. bölüm fragmanı izle Masterchef 22. bölüm yayınlandı: Masterchef 23. bölüm fragmanı izle

Pembe Hanım, kızı Nursema’nın evine gitti. Evde Nursemanın kocası Umut’un üniversiteden arkadaşı vardı. Yarı çıplak halde kadını gören Pembe Hanım Nursemaya sataştı. Umut’un arkadaşı Pembe Hanımın kendisi hakkında ettiği haketmeleri Umut’u arayarak söyledi. Umut bu duruma çok sinirlendi. Nursema annesine kızarak hayatımıza artık karışma dedi. Pembe Hanım da Nursemaya kızarak evi terk etti. 

Akşam Kıvılcım, Ömer, Alev ve rüzgar yemeğe çıktılar. Yemeğin sonunda hesap geldi ve Ömer hastalığından dolayı gelen hesabın lafını yaptı. Herkes bu durumu çok garip gördü. Çünkü kimse Ömer’in hastalığından dolayı bunu yaptığını biliyor. Ömer bu durumdan sonra yine hastaneye gider ve emar çeker. Emardan sonra çok az bir ömrünün kaldığını öğrenir. Bunun için de Kıvılcıma ayrılmak isteğini söyledi. Kıvılcım şok geçirdi. 

Doğa avukat ile buluşarak yaşadıklarını unutmadığını söyler ve tekrar boşanmak istediğini avukata anlatır. Avukat ilk davanın eve döndüğü için otomatikman düştüğünü söyledi. Yeniden dava açmaktan bahsetti. Doğa boşanmak istiyor.  Fatih'in hiçbir şeyden haberi yok  Fatih, Doğanın kendisi ile barışacağını zannediyor. 

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon yedinci bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izle..

Editör: Kadir Gürhan