Pazartesi akşamları Fox Tv'de seyirci ile buluşan Kızıl Goncalar dizisinin 4. bölümü yayınlandı. İzleyenleri ekrana kilitleyen dizinin yeni bölümünde Levent Zeynep'i kurtarabildi mi?  Kızıl Goncalar dizisinin 5. bölüm fragmanı da yayınlandı.  Kızıl Goncalar dizisinin 5. bölümünün 5 Şubat Pazartesi günü yayınlanması bekleniyor. Peki  Kızıl Goncalar dizisinin gelecek bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde... 

Gupse Özay'dan yeni diziyle ekranlara dönüyor Gupse Özay'dan yeni diziyle ekranlara dönüyor

Kızıl Goncalar dizisinin 5. bölümünde neler olacak?

Meryem'in beklenmedik kararı yeni bölüme damga vuracak. Tören esnasında Meryem, kızı Zeynep'in evliliğine beklenmedik bir şekilde onay veriyor. Bu durum herkesi şaşırtıyor. Ancak Meryem ve Levent'in başka planları olduğu ve bu planlardan kimse haberdar olmuyor.

kzııl goncalar

Zeynep'in yurtdışına kaçış planı yeni bölümde dikkat çeken ayrıntılardan biri. Meryem ve Levent, Suavi'nin de yardımıyla Zeynep'i yurtdışında okumaya göndermeye çalışıyor. Ancak Zeynep'in bu duruma nasıl tepki vereceği merak konusu. Cüneyd, Zeynep ile yeni bir geleceğe adım atarken, geçmişin hayaletleri onun peşini bırakmıyor.

Kızıl Goncalar dizisinin 5. bölüm fragmanı izle

Kaynak: Haber Merkezi