Fox Tv'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar 2. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. Ünlü oyuncu Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Öte yandan dizi hakkında RTÜK inceleme başlatmış ve mekan çekimleri iptal edilmişti. Kızıl Goncalar'ın 2. bölümü yayınlandı. Kızıl Goncalar'ın 3. bölümü ise 1 Ocak 2024 tarihinde yayınlanması bekleniyordu. Peki Kızıl Goncalar 3. bölüm yayınlandı mı? Kızıl Goncalar 3. bölüm ne zaman? 

Kızıl Goncalar son bölümde neler oldu?

25 Aralık Pazartesi akşamı 2. bölümü yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinde Levent ve Meryem’in tanışması birbirine zıt iki dünyanın çarpışmasına sebep oluyor. Kardeş olduklarını bilmeyen Mira ve Zeynep’in geçmişi ortaya saçılıyor. Birbirine taban tabana zıt olan iki kardeşin her karşılaşmasında kıyamet kopuyor. İki kızın bir itişme yaşamasına zemin hazırlanıyor. Börekçide Meryem ve İdris Efendi arasında yaşanan gerilim Sadi Hüdayi ve Hasna’nın hiç beklemediği gelişmelere sebep oluyor. Meryem olayı Faniler tarikatı tekkesinin içinde bomba etkisi yaratıyor. Levent, Cüneyd’in travmalarına sebep olan geçmişteki sırlarını fark etmeye başlayınca olanlar oluyor. Annesi Beste ortadan aniden kaybolan Mira ise ortalığı yıkıyor. Hatalarına bir yenisini ekleyen Mira’nın ne yapacağı merak konusu oluyor. Kızıl Goncalar yeni bölümde Meryem’in kızı Zeynep’in küçük yaşta evlendirileceğini öğrenen Levent, Meryem’i geri dönülemez bir yola sokuyor. 

Miss Turkey 2024 birincisine bir destek de Aleyna Tilki'den geldi Miss Turkey 2024 birincisine bir destek de Aleyna Tilki'den geldi

Kızıl Goncalar yeni bölüm ne zaman?

En son 25 Aralık'ta izleyicilerle buluşulan Kızıl Goncalar dizisi 8 Ocak Pazartesi günü 3. bölümüyle kaldığı yerden devam edecek. Yayınlanan fragmanla yeni bölüm tarihi duyurulurken gelişmelere dair ilk ipuçları da paylaşılmış oldu.

Kızıl Goncalar 3. bölüm fragman

Kaynak: Haber Merkezi