Miray Akay Rus dizisinde başrol oynayacak Miray Akay Rus dizisinde başrol oynayacak

Fox Tv’de yayınlanan Kızıl Goncalar dizisnin uzun süredir beklenen 3. bölümü yayınlandı. Kızıl Goncalar 3. bölümde Levent’in Zeynep’i kurtarma çabaları diziye damga vurur. Peki Kızıl Goncalar 3. bölümde neler yaşandı? Kızıl Goncalar 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızıl Goncalar yeni bölüm ne zaman?

Kızıl Goncalar dizisinin dikkat çeken konusu ve sahneleri nedeniyle RTÜK’e onlarca ceza yapmış ve inceleme sonucunda dizi için yayın durdurma kararı verilmişti Kızıl Goncalar dizisi, yılbaşı haftası, 3 kez yayın durdurma cezası derken 3. bölümü 22 Ocak pazartesi akşamı yayınlanabildi. Peki Kızıl Goncalar’ın son bölümünde neler olmuştu?

Kızıl Goncalar 2. bölümde ne olmuştu?

Levent ve Meryen iki zır kutupların temsili bir dünyada yaşarlar. Ve bu farklı dünyaları her defasında çarpışır. İki kız kardeş aslında kardeş olduklarını bilmez ve her kaşılaşma sonucunda yeni bir itişme yaşanır. Meryem ve İdris Efendi arasında börekçide bir gerilim yaşanır. Bu olay Sadi Hüda’yi ve Hasna’yı da etkiler. Onların hiç beklemediği gelişmeler yaşanır. Bu gelişmeler tekkenin için ciddi etkiye neden olur. Levent ise Cüneyd ile ilgili ayrıntıları keşfeder. Travmalarına neden olan geçmişine dair sırları anlamaya başlar. Mira’nın annesi bir anda ortadan kaybolur. Mira, bu yüzden hatalarına hata eklemeye devam eder. Levent ise, Meryem’i geri dönülemez bir yola sokacaktır.

Kızıl Goncalar 3. bölümde neler oldu?

Levent’in Zeynep’i kurtarma girişimi hiç beklemediği bir yerden engellenir. Kızının okuması için hayaller kuran Meryem, Naim’in ve tarikatın kızı Zeynep’e dair yaptıkları planı öğrenmiştir. Naim, tarikatın içinde yükselme hesapları yaparken Meryem kızını kurtarmak peşindedir. Cüneyd’in gelgitli halleri ise amcası Sadi Hüdayi’yi düşündürmektedir. Onun ve tarikatın geleceği için düşündükleri planı bir an önce hayata geçirmeye niyetlidir. Eşi Hasna ve kızı Feyza’nın başka planları vardır. Mira, babasına olan öfkesinin artmasıyla başını çok daha büyük belalara sokar.

Kızıl Goncalar 4. bölüm fragmanı: Kaçacağız burdan!

Kaynak: Haber Merkezi