Kızıl Deli Kahin kimdir? Kızıl Deli Kahin nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Kızıl Deli Kahin’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Kızıl Deli Kahin kimdir? Kızıl Deli Kahin kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Kızıl Deli Kahin’in biyografisini haberimizde derledik…

Kızıl Deli Kahin kimdir?

Justin TV | Monaco - Barcelona maçı canlı izle Justin TV | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Sosyal medyada "Kızıl Deli Kahin" olarak bilinen hesap, geçmişte yaptığı tahminleriyle tanınıyordu. Ancak son paylaşımı, Erzincan'ın İliç ilçesinde yaşanan altın madeni faciasıyla ilgili oldu. Kimliği hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Anagold Madencilik tarafından işletilen altın madeninde yaşanan faciadan tam 5 gün önce, "Kızıl Deli Kahin" hesabından tedbir alınması yönünde bir uyarı geldiği ortaya çıktı. Facia sonrası yapılan incelemelerde, bu uyarının dikkate alınmadığına dair spekülasyonlar ortaya atıldı.

"Kızıl Deli Kahin" olarak bilinen kişinin kimliği hala belirsizliğini koruyor. Sosyal medyada bu isim altında yapılan paylaşımların ardında kimin olduğu ve nasıl böyle tahminlerde bulunduğu merak konusu oldu. Yetkililerin ise bu konuda detaylı bir inceleme başlatacağı düşünülüyor.

Kaynak: Haber Merkezi