İstanbul'un sembollerinden Kız Kulesi'nin açık olup olmadığı merak ediliyor. Ziyaretçiler, Kız Kulesi'nin ne zaman açılacağını araştırıyor. Kız Kulesi kapalı mı? Kız Kulesi ne zaman açılacak? Kız Kulesi neden kapalı? sorularının cevapları merak ediliyor. Peki Kız Kulesi kapalı mı? Kız Kulesi ne zaman açılacak? Kız Kulesi neden kapalı? Sizler için derledik...

Kız Kulesi kapalı mı? Kız Kulesi ne zaman açılacak? Kız Kulesi neden kapalı? 

Kız Kulesi, kontrol çalışmaları nedeniyle ziyarete kapalı olacak. Yapıya 24-30 Nisan tarihlerinde ziyaretçi alınmayacak. 

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü, adada gerçekleştirilecek kontrol çalışmaları nedeniyle Kız Kulesi’nin bir hafta kapatılacağını duyurdu.

Duru Nayman kimdir? Arda Güler'in sevgilisi Duru Nayman kimdir? Duru Nayman kimdir? Arda Güler'in sevgilisi Duru Nayman kimdir?

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nün resmi X hesabından yapılan paylaşımda, “Kız Kulesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca adada gerçekleştirilecek kontrol çalışmalarının yapılabilmesi için 24-30 Nisan 2024 tarihleri arasında bir hafta süreyle ziyarete kapalı olacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Haber merkezi