Zehra Çilingiroğlu golf şampiyonu oldu Zehra Çilingiroğlu golf şampiyonu oldu

Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 90. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 91. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 90. bölüm

Yeliz ve Dilara’nın evdeki durumları yorumladıkları hayali magazin programında kullandıkları ifadeler, evde gerginlik yarattı. Yeliz, “İlayda, Görkem’e aşkım dedikten sonra Aynur da Berke’ye aşkım dedi. İlayda’ya mı özendi?” diye sordu.

Bu soru, Berke’yi kızdırdı. Berke, “Siz benim dostum değilsiniz bence. Neden şu an böyle suyu bulandırıyorsunuz?” diye sordu.

Dilara ise, “Sen burada her şeye yorum yap, biz ufacık bir şey söyleyince kız! Kimse kusura bakmasın konuşacağız” dedi.

Berk, Yeliz’e “İnsanlar burada birbirine girsin mi istiyorsun?” diye kızınca Yeliz, “Kimse bana yükselemez, nikahlı kocam bile olsa beni azarlayamaz” diye konuştu.

Yeliz’in tartışırken Berk’e ‘aptal’ demesi, Berk’i öfkelendirdi. Berk, “Bana kimse hakaret edemez. Ben buradan geri dönmem” ifadelerini kullandı.

Bu konu açılınca Dilara, “Bu halledilmeyecek bir konu değil. Ben de Oğuzhan’a hakaret etmiştim” dedi. Oğuzhan ise, “Neden bu konuyu gülerek tekrar açıyorsun?” diye sorunca, ikisi arasında bir tartışma başladı.

Konuyu diğerlerine anlatan Oğuzhan, “Benim içimde zar zor hallettiğim konuları gülerek anlatıyor” dedi. Öfkelenerek önündeki kupayı yere fırlatan Oğuzhan, ev halkını şaşırttı. Dilara, “Kendi kendine şov yapıyor, tepki gösteriyor” diye konuştu.

Berk, "Ben evden gitmek istiyorum" dedi. Yeliz, "Bana yükseldiği için ona hakaret ettim. Hala aptal olduğunu düşünüyorum çünkü bunlar akıllı insan hareketi değil. Bana göre biri değil, kendisine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 91. bölüm tanıtımı

Kaynak: Haber merkezi