Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 85. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 86. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 85. bölüm

85. bölümde Yeliz ve Berk arasında tartışma yaşandı. Yeliz, ''Ben kısıtlayabileceğin biri değilim. Beni değiştirmeye çalışıyorsun'' dedi.

Eve Beyzanur ve Leyla'nın gelmesi, diğer yarışmacıları sevindirdi. Leyla, ''Hak ettiğim sevgi ve saygıyı almaya geldim'' dedi. Leyla'nın Murat için ''Şu an Murat'ı istemiyorum. İstesem benim olurdu zaten'' demesi, Hiranur'u öfkelendirdi. 

Murat da Leyla'nın söylediklerine itiraz ederek, ''Seni istemeyen zaten bendim'' dedi. 

Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı

Leyla, kırmızı odaya Berk'i çağırdı. Leyla'nın bu hareketi, evdekiler tarafından Yeliz'den intikam aldığı yönünde yorumlandı. Yeliz'in de Leyla Murat ile ayrılır ayrılmaz Murat'la birlikte olduğu hatırlandı.

Kırmızı odaya giden Berk, ''Ben oturamam. Kusura bakma'' diyerek geri çıktı. Bu hareket Yeliz'i sevindirdi.

Oğuzhan'ın hava almaya Rümeysa ile çıkması Dilara'yı öfkelendirdi. Dilara, ''Rümeysa ile yan yana olmalarını istemiyorum'' ifadelerini kullandı.

Beyzanur ise kırmızı odaya Batuhan'ı çağırdı. Beyza, ''İçerideki herkesin birlikte olduğu biri olduğu için yanlış anlaşılmamak için seni çağırdım'' diye konuştu.

Yeliz ve Leyla, Murat konusunda anlaşmaya vardı. Aralarının kötü olmadığını söyleyen ikili, birbirlerine sarıldı. 

Eski konuların açılmasıyla tartışan Yeliz ve Murat kavgasına Hira da dahil oldu. Birbirlerinin üzerine yürüyen Hira ve Yeliz'i ev halkı ayırdı.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 86. bölüm tanıtımı

Kaynak: Haber merkezi