Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 82. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 83. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 82. bölüm

82. bölümde İlayda, Gizem ve Hiranur, Gizem'le Ferhat arasındaki sorunları konuştular. İlayda, ''Ferhat Gizem'e sürekli sebepsiz bir şekilde trip atıyor. Kıza evi zindan ediyor. Halbuki kadın trip atmalı, erkek değil'' diye konuştu.

İlişkileri güzel ilerleyen İlayda ve Görkem, beraber tatlı yediler. 

Murat'ın Hiranur'a yanlışlıkla İlayda diye seslenmesi Hiranur'u kızdırdı. Murat'ı savunan Batuhan, ''Sürekli burada birlikte olduğumuz için isimler karıştırılabiliyor'' dedi.

Yayına bağlanan Beyzanur, ev halkını şaşırtan açıklamalarda bulundu. Beyzanur, ''Selin Batuhan'a dikkat etsin, Batuhan Tatiana'ya yaptığını tekrar yapmaya çalışıyor. Batuhan Selin'le tanışmak için mücadele ederken, beni 20-30 kere aradı, mesaj attı. Ben sadece Selin'i uyarmak istedim. Batuhan mesajlarında bana evde birbirimizi iyi tanıyamadığımızı, dışarıda beni tanımak istediğini söyledi'' ifadelerini kullandı.

Batuhan, ''Ben arkadaş olarak tanımak istediğimi söylemiştim'' dedi. Beyzanur ise ''Arkadaş arkadaşı gece sarhoşken 20-30 kere aramaz'' diye cevap verdi.

Selin, bu açıklamaları karşısında Beyzanur'a teşekkür etti. 

Kötü Kan 5. bölüm full izle, Kötü Kan 6. bölüm fragmanı izle, Kötü Kan son sahne Kötü Kan 5. bölüm full izle, Kötü Kan 6. bölüm fragmanı izle, Kötü Kan son sahne

Görkem ise İlayda'ya ''İlayda'ya beni kırmızı odaya çağırmasını tavsiye eden senmişsin. Bu yüzden sana teşekkür ederim'' dedi.

Yeliz ve Rümeysa'nın arasında gerginlik yaşandı. Yeliz, ''Rümeysa bana elemede hiç sesi çıkmadığını Berk'i yazacağını söyledi. Ben de buna bozuldum. Berk'le mutluyum, beni bu evde ilk kez böyle görüyorlar. Eğer Berk'i yazmayı düşünüyorsanız bu bana yapılan bir saygısızlıktır. Zamanında Ozan'ın da hiç sesi çıkmamıştı ama Rümeysa Ozan'la birlikte olduğu için biz Ozan'ı yazmamıştık'' ifadelerini kullandı.

Tartışmanın alevlenmesiyle iyice öfkelenen Yeliz, Rümeysa'ya ''Ben bu evde 50 bölüm boyunca senin yavan ilişkine saygı gösterip Ozan'ı yazmadıysam, senden de bu saygıyı beklerdim'' dedi.

Rümeysa ise ''Biz de senin düşüncelerine çok saygı duyduk. Senin bize Mert'i yazdırıp sonra Mert potaya çıkınca ağlamalarını da biliyoruz'' diye cevap verdi.

Bu iddiaları reddeden Yeliz, ''Siz Mert'i sessiz olduğu için kendiniz yazdınız. Sen de Ozan'la ilgili bana ağlıyordun, 'Ozan çok sıkıcı, çok sıkıldım, olmuyor, çok sessisiz' diyordun'' şeklinde konuştu.

Yeliz'i savunan Buse, ''Biz Mert'i yazacağımızı söyledik, Yeliz de 'Yazabilirsiniz, özgürsünüz. Ama ben yazamam' dedi'' ifadelerini kullandı.

 Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 83. bölüm tanıtımı

Kaynak: Haber merkezi