Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 73. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 74. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 73. bölüm izle

73. bölümde kadınlar evine yeni bir aday geldi. Yeni aday Hiranur, ''Benim beğendiğim kişi tanışma yolundaysa benim için bunun bir önemi olmaz. Ben istediğimi alırım'' dedi. Daha sonra Hiranur, Murat'ı dansa kaldırdı. 

Murat'ın ''Ben dans etmek istemiyorum'' demesiyle Hiranur öfkelendi ve ''Bunun intikamını alacağım Murat, bu burada kalmadı'' diye konuştu. Murat ise, ''Senin o egonu böyle yerler'' dedi.

Hiranur, daha sonra kırmızı odaya Murat'ı çağırdı. Kırmızı odada Hiranur'la sohbet eden Murat, ''Gereksiz bir özgüvenin olduğu için seninle dans etmedim'' diye konuştu.

İkilinin kırmızı odada olduğunu gören Rümeysa, kızların da cesaretlendirmesiyle şaka amaçlı kırmızı odayı bastı. Kırmızı odaya giren Rümeysa, Hiranur'a rol icabı ''Sen nasıl benim sevgilimi kırmızı odaya çağırırsın?'' diye sordu. Hiranur ise, ''Rümeysacım ben bu küçük oyunlara gelmiyorum bebeğim'' diye cevap verdi.

Rümeysa ve Hiranur arasında şakayla başlayan tartışma, kızlar evinde gerçeğe dönüştü. Birbirlerine temas etmek üzere olan ikiliyi, evdeki diğer kızlar ayırdı.

Masterchef 20. bölüm yayınlandı: Masterchef 21. bölüm fragmanı izle Masterchef 20. bölüm yayınlandı: Masterchef 21. bölüm fragmanı izle

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 74. bölüm tanıtımı

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 74. bölüm tanıtımı YouTube üzerinden yayımlandı.

Editör: Betül Vural