Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 72. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 73. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te büyük ödülün sahibi kim oldu? MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te büyük ödülün sahibi kim oldu?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 72. bölüm izle

72. bölümde Yeliz'in annesi geldi. Erkekler evindeki adaylarla birlikte oturan Yeliz'in annesi, adaylarla sohbet etti. Murat ile Yeliz'in birlikteliğini neden desteklemediğini anlatan Yeliz'in annesi, ''Yeliz, baskın bir karakter. Murat da öyle. Birbirlerini yıpratırlardı'' dedi. Yeliz'in annesi, Yeliz'in tanışma yolunda olduğu Berk'i beğendiğini açıkladı.

Sağlık durumları sebebiyle bir süredir çekimlere gelemeyen Rümeysa, bu bölümde eve geri döndü. Evde, Rümeysa ve Murat yakıştırması yapıldı. Bunun üzerine Murat, Rümeysa'yı kırmızı odaya çağırdı. 

Ferhat ve Gizem arasında da ufak bir tartışma yaşandı. Gizem'in, Yeliz'le sohbet ederken Berk'in vücudu hakkında bir yorum yapması, Ferhat'ı sinirlendirdi. Tartışan ikili, evdekilerin desteğiyle barışarak sarıldı.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 73. bölüm tanıtımı

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 73. bölüm tanıtımı YouTube üzerinden yayımlandı.

Editör: Betül Vural