Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü, 2. sezon ile hız kesmeden devam ediyor. Haftanın finali olaylı geçerken, seyirciler kimin yarışmadan elendiğini merak ediyor. Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 70. bölümde neler oldu?

70. bölümde Mert ve Buse arasındaki tartışmalar konuşuldu, ev halkı ikilinin bir süre ayrı kalması gerektiğini söyledi. İlayda ise buna karşı çıkarak, ''Ayrı kalırlarsa daha kötü olur. Öz eleştiri yapmaları gerekiyor'' dedi.

Murat ise Yeliz'e tepkisini devam ettirdi. Murat, ''Annem bunları izleyince bana 'Sen kendini kullandırdın' diyecek'' ifadelerini kullandı.

Batuhan ve Beyza'nın arasındaki gerginlik de devam etti. Kadınlar evi, Batuhan'ın Beyza'yı halka karşı kötü göstermeye çalıştığını söylediler. Batuhan ise, ''Herkes ne düşünmek istiyorsa düşünsün. Ben yaşlandım artık, Beyza sen beni yaşlandırdın'' diye konuştu.

Erkekler evi ise, Beyza'nın sadece eleme günlerinden önce Batuhan'a yaklaştığını, elenmemek için oynadığını iddia ettiler. 

Galler Prensesi Kate Middleton, tedavisini tamamlayarak ilk resmi görevine döndü Galler Prensesi Kate Middleton, tedavisini tamamlayarak ilk resmi görevine döndü

Bu haftanın finalinde, korunacak aday seçilmeyeceği, favori olarak seçilen İlayda ve Berke dışında, yeni gelen yarışmacılar da dahil herkesin elenebileceği açıklandı.

Erkekler evinden en çok oy alarak eleme potasına giren Beyza olurken, kadınlar evinin eleme adayı ise Can oldu. 

Erkekler evinin favorisi Berk'in oyları çoğunlukta olduğu için elenen aday Beyza oldu.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 71. bölüm fragmanı izle

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 71. bölüm fragmanı YouTube üzerinden yayımlandı.

Editör: Betül Vural