Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 67. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 68. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 67. bölüm izle

67. bölümde Nihle, Oğuz'a sürpriz yaparak ona romantik notlar yazdı. Oğuz sürprize çok mutlu oldu.

Kırmızı odada sohbet eden Murat'la Yeliz, Murat'ın Ferhat'la ettiği kavgayı konuştular. Yeliz, ''Evdeki yerini riske atacak bir şey yaparsan sana kızarım'' dedi.

Mehmet Ali Erbil'den 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a öpüşme yasağı Mehmet Ali Erbil'den 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a öpüşme yasağı

Görkem ise kırmızı odaya Gizem'i çağırdı. Odaya giren Gizem, ''Sen mi çağırdın?'' diye sordu. Görkem de ''Geçen günkü İlayda meselesini konuşmak ve Ferhat'la senden bahsetmek için arkadaşça çağırdım'' diye cevap verdi. Gizem, Görkem'in elini sıkarak ''Gelmek istemiyorum. Teşekkürler'' dedi.

Daha sonra İlayda'yı çağırıp olaydan bahseden Görkem, ''Gizem'i çağırmamı benden Ferhat rica etti'' diye açıklama yaptı.

Daha sonra Ferhat tarafından kırmızı odaya çağırılan Gizem, Ferhat'a ''Ben senin deneme oyuncağın mıyım? Neden böyle bir şey yaptın?'' diye sordu. Özür dileyen Ferhat, ''Nasıl tepki vereceğini görmek istedim. Sonra abarttığımı fark ettim'' yanıtını verdi.

Beyza ile bir süredir ayrı olan Batuhan ise kırmızı odaya Selin'i çağırdı. 

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 68. bölüm tanıtımı izle

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 68. bölüm tanıtımı YouTube üzerinden yayımlandı.

Editör: Betül Vural