Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 65. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 66. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 65. bölüm izle

65. bölümde İlayda, Görkem'i kırmızı odaya çağırdı. İlayda'nın Görkem'i 'arkadaşça' çağırdığını söylemesine rağmen Aynur öfkelenerek Berke'yi kırmızı odaya çağırdı.

Berke, bu harekete çok heyecanlandı ve Aynur'a iltifatlar etti. Kırmızı odadan çıktıktan sonra Mert'le sohbet eden Berke, çok heyecanlandığını söyledi.

Yeliz ise Murat'la biten tanışma yollarını tekrar başlatmak istediğini açıkladı. Kırmızı odaya Murat'ı çağıran Yeliz, tekrar denemek istediğini söyledi. İkili, olumlu bir sohbet gerçekleştirdi.

Görkem'i çağırması hakkında açıklama yapan İlayda, ''Görkem'in dış görünüşünü ve karakterini beğeniyorum, ama şu an bir ilişki düşünmüyorum. Bir şeyleri o kadar hızlı yaşamak istemiyorum artık'' dedi.

Gülsen Tuncer, Altın Portakal'a Filistin şalıyla katıldı Gülsen Tuncer, Altın Portakal'a Filistin şalıyla katıldı

Beyzanur ve Gizem arasında gerçekleşen Ferhat mücadelesini ise Gizem kazandı. Beyzanur, ''Ben Ferhat'ın Gizem'i daha çok beğendiğini hissediyorum. Beni kendisini paylaşılamayan kişi olarak hissetmek için kullandığını düşünüyorum. Bu yüzden onunla sadece arkadaş olarak devam etmek istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 66. bölüm tanıtımı izle

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 66. bölüm tanıtımı YouTube üzerinden yayımlandı.

Editör: Betül Vural