Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 64. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 65. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 64. bölüm izle

64. bölümde, Aynur ve Beyza arasında gerginlik yaşandı. Beyza, Aynur'a ''Sen kavga ettiğin herkese 'kalitesiz' diyorsun'' dedi. Aynur da buna ''O zaman kalitesiz şeyler yapmayın'' diye cevap verdi.

Ferhat ve Gizem, sohbet ettiler. Gizem, Berke'ye olan hislerinin bittiğini, Görkem'le arasında bir şey olmadığını anlattı. Ferhat da bunu kabul etti.

Murat ve Yeliz ise ilişkilerinin nereye gittiği konusunda konuştular. Murat, ''Benim artık sana karşı eski heyecanım yok. Senin de bana olmadığını görüyorum. Böyle devam etmekten çok sıkıldım'' diye konuştu. Yeliz, Murat'ın bitirme teklifini reddetmedi. İkilinin tanışma yolu bitti.

Batuhan ve Beyzanur ise sohbet ettiler, Batuhan Beyzanur için ''Umarım mutlu olur'' dedi, Ferhat için ise ''Ona çok mutsuz günler yaşattım, onu üzme'' diye konuştu.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 65. bölüm tanıtımı izle

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 65. bölüm tanıtımı YouTube üzerinden yayımlandı.

Yalan 18. bölüm izle, Yalan 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalan 18. bölüm izle, Yalan 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Editör: Betül Vural