Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü, 2. sezon ile hız kesmeden devam ediyor. Haftanın finali olaylı geçerken, seyirciler kimin yarışmadan elendiğini merak ediyor. Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 63. bölümde neler oldu?

63. bölümde Gizem ve Beyzanur'un Ferhat'la ilgilenmesi, evdekilerin tepkisini çekti. İki arkadaşın şakayla karışık Ferhat için kavga ettiğini düşünen diğer adaylar, ''Artık ikiniz de bu evde ciddiye alınmayacaksınız'' dedi. 

Beyzanur'un bunu sadece eğlenmek için yaptıklarını söylemesi Ferhat'ı öfkelendirdi. Ferhat, ''Ben eğlence merkezi miyim?'' diye sordu.

Yeni aday Selin ise Oğuzhan'ın Dilara'dan hoşlandığını düşündüğü için onu tanımaktan vazgeçtiğini açıkladı.

Şahan Gökbakar hakkında 10 yıla kadar hapis istemi Şahan Gökbakar hakkında 10 yıla kadar hapis istemi

Dilara ile Oğuzhan, 'Beni Affet' oyunu oynadı. Onlar oynarken, Görkem, Berke, Oğuz ve Mert dörtlüsünün arkada gülmesi Oğuzhan'ı öfkelendirdi. Oğuzhan, Görkem'in ensesinden tutarak ''O şakayı bana da yapsana'' dedi. İkili, büyük bir kavgaya girdi. Evdekiler, kavgaya zar zor müdahale ettiler.

Elemede, erkek adayların birçoğu, Gizem'in 'sosyal medyaya oynadığını' düşündükleri için onu yazdılar. Kadınlar evinde ise 'ilişki yaşayacak biri olmadığı' gerekçesiyle Mert'in oyları çoğunlukta oldu.

Gizem ve Mert eleme potasına çıktı. Haftanın favorileri Beyzanur ve Batuhan arasından oyları daha fazla olan Beyzanur olduğu için kendi evini koruyarak Gizem'i potadan çıkardı.

Daha sonra gelen sürpriz kutuyla, Mert'e elenmeden kurtulması için iki zarf sunuldu. Mert'in bu zarflar arasında seçimini, birkaç gün içerisinde yapacağı belirtildi. Böylece Mert şimdilik elenmekten kurtulmuş oldu.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 64. bölüm tanıtımı

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 64. bölüm tanıtımı YouTube üzerinden yayımlandı.

Editör: Betül Vural